Nogomet Kontakt E-prijava
Partnerji / podporniki


las_logo_300


Foto utrinki
Sveže novice in objave
Blog - Aktiven dan
Vadba starejših DA ali NE?

Staranje je biološki proces, ki ga ni moč ustaviti, lahko pa ga upočasnimo. S starostjo se začne kostna gostota intenzivnejše zmanjševati, zaradi zmanjšanja kostne mase s starostjo se starejši pri 30% vseh padcev resno poškodujejo, to pomeni zlom kolka ali poškodba glave (Tomšič, 2011).

Preberi več
E-prijava
e-prijava-gumb

Športna šola / treningi / vadbe / "open gym" - sezona 2020/2021

Nova sezona, nove zgodbe. Nove novosti, večja skrb, višja kakovost!

Ker je po dolgih letih prišel čas za spremembo, čas za dvig kakovosti v skrbi za vas, za programe, čas za napredek, čas za izboljšanje razmer, vam s ponosom in veseljem sporočamo, da bo nova sezona zelo, zelo drugačna od prejšnjih, da smo/bomo pripravili (več) NOVOst(i), ki smo si jih in ste si jih zaslužili. To bo bomba(stično), vam povemo! :)

V skladu s prilagojenim terminskim in programskim načrtom bomo letošnjo sezono začeli malo kasneje, kot običajno. Da bo res vse, kot mora biti bomo s programi športne šole, treningov in vadb začeli od 14. oktobra 2020 dalje.

Veselimo se nove sezone 2020/2021 v vaši družbi. Hvala vam za zaupanje do sedaj, tukaj smo skupaj z vami in za vas že vrsto let. Vaš Dlan na Dlan!

Da pa boste okvirno vseeno vedeli kateri celoletni programi bodo na voljo (vam prišepnemo) za pomoč:

MLADI:

 • Gibalne urice (ŠP4 in ŠP6)
 • Nogometna šola (u6-7, u8-9, u11, u13 in u15)(že v teku, vabljeni k vpisu: www.nk-logatec.si)
 • Plesna šola (družabni plesi v paru za OŠ)

ODRASLI:

 • Funkcionalni treningi / vadbe (več skupin in programov)
 • Plesna šola -družabni in -salsa plesi v paru (več skupin in stopenj)
 • "Open Gym"
 • Nogomet rekreacija

Opomba: okvirne pred-prijave (rezervacija mest v skupinah) so že na voljo. V tem primeru izpolnite e-prijavo na spletni strani in mi vam bomo zagotovili prednostno mesto v skupini.

Več informacij sledi. Se vidimo! :)

 

Nogometna šola/sezona 2020/2021

Sezona 2020/21 - začetek treningov - OBVESTILO

 • Po ekipah:
 • u15 (letnik rojstva 2006, 2007) - 3.8.2020
 • u13 (letnik rojstva 2008, 2009) - 3.8.2020
 • u11 (letnik rojstva 2010, 2011) - 17.8.2020
 • u9 (letnik rojstva 2012) - 31.8.2020
 • u8 (letnik rojstva 2013) - 31.8.2020
 • u6-7 (letnik rojstva 2014, 2015) - 2.9.2020
 • Vratarji (u13, u15) - sept. 2020

Podrobno - urnik: www.nk-logatec.si/urniki

Vpis v klub: http://nk-logatec.si/vpis

 

Poletna šola - počitniško varstvo 2020

Dragi starši, kar nekaj vas je bilo, ki ste se obrnili na nas in izrazili željo po pomoči. In, ne boste verjeli, uspeli smo in imamo super, odlično novico! Ker nam ni vseeno kako, kdaj in kje bodo vaši otroci preživljali poletne počitnice in ker je glede na situacijo, izziv ter potreba po varstvu še toliko večja smo za vas uspeli pripraviti Poletno šolo / počitniško varstvo 2020.

Prijava v Poletno šolo - aktivno preživljanje poletja / počitniško varstvo je ODPRTA in na voljo. Število prostih mest je omejeno. Glede na letošnjo situacijo in glede na izkušnje preteklih let vam svetujemo čimprejšnjo prijavo, ker so mesta hitro polna.

 • Aktivnosti bodo usklajene in prilagojene priporočilom, sklepom oz. ukrepom NIJZ. Varnost in zdravje sta na prvem mestu.
 • Na voljo bo 9 tednov varstva med počitnicami od 29. 6. do 28. 8. 2020 v Logatcu.

V spodnjem filmu si lahko ogledate utrinke aktivnega preživljanja poletja v Poletni šoli v preteklih letih.

Letos nas čaka že osmo zaporedno leto super poletnih počitnic. Skupaj z nami je pretekla poletja, na aktiven način, preživljalo že več, kot 1500 otrok. Za popolno izkušnjo, aktivnosti, zabavo in varnost bomo ponovno poskrbeli na podlagi bogatih izkušenj in v skladu z Dlan na Dlan pristopom, ki ga že poznate.

--> Več o Poletni šoli 2020 (povezava).


 

Športna šola za mlade / Športni programi za odrasle

Napovednik celo-letnih športnih programov, ki so na voljo v novem športno-aktivnem letu / sezoni 2019/20.

Saj poznate pregovor, da nisi to, kar narediš občasno, ampak to, kar delaš redno :) Počasi se daleč pride in Dlančice, Dlančki gremo dalje, kajne?

Tudi letos bo z vami -ekipa Dlan na Dlan, -Dlan na Dlan filozofija, ki jo že poznate "Aktiven dan z Dlan na Dlan", -že poznani koncept in -pristop k delu.

Vadbo / trening želimo in moramo vgraditi v življenjski slog za vedno ali vsaj za eno celotno sezono. Le rednost in vztrajnost nas pripeljeta do želenega rezultata. Skupek vsega pa do zadovoljstva in smisla početja. V zgodbo verjamemo in jo bomo pisali skupaj z vami.

Začetek programov se razlikuje od programa do programa. Informacije, dnevi in ure so/bodo objavljeni na podstraneh posameznega programa v kratkem.

MLADI:

ODRASLI:

 

Juhuhu, Poletna šola 2019 je tu! :)

Ste že prebrali prispevek naše Mance v Logaških novicah? Izvolite ga tudi tukaj, v nadaljevanju.

Za vse zamudnike pa opomnik oz. opozorilo. Nekateri tedni so že skoraj polni, na voljo le še kakšno mesto. Pohitite, da ne boste ostali brez varstva in zabavnih aktivnih počitnic s super ekipo Dlan na Dlan! :)

"

Po dolgotrajnem deževju nas končno razvajajo poletno sonce in višje temperature. S poletjem pa prihajajo tudi najdaljše počitnice v letu, ki jih otroci že komaj čakajo. Njihovi starši pa trepetajo, saj vsi ne vedo, kako bodo svojim otrokom zagotovili varstvo. Zato Dlan na Dlan že pravljično sedmo leto zapored organizira aktivne otroške počitnice v Poletni šoli, kjer je poskrbljeno za varnost, prehrano, športne aktivnosti, zabavo in vseživljenjsko učenje.

Pester program z zanimivimi vsebinami je namenjen vsem nadobudnežem od 4. leta dalje. Razdeljen pa je na devet tematskih tednov v juliju in avgustu, od ponedeljka do petka, vse od 7. ure zjutraj ter do 17. ure popoldan. Tako se otroci in vaditelji zberejo v Dlan na Dlan igralnici, dan pa večino časa preživijo v idiličnem naravnem okolju ob Grajskem parku. Seveda pa med aktivnostmi ne pozabijo na zdravo prehrano.

Poletna šola 2019 bo postregla tako s športnimi aktivnostmi, kot so tečaj rolanja, akrobatika, odbojka na mivki, za zabavo bomo poskrbeli z različnimi elementarnimi in moštvenimi igrami, mimogrede pa bodo otroci z obiskom kmetije, vojnega muzeja, gasilcev in drugih širili še svoje vseživljenjsko znanje.

Da pa nam bo poletje 2019 ostalo za vedno v spominu, bomo poskrbeli z našimi najljubšimi igrami, novih stkanih prijateljstvih in skupnih pustolovščinah, ki pa jih ne bo manjkalo. Del teh bo tudi iskanje skritega zaklada, vragolije v Dlančkovem kraljestvu, skakanje po najbolj odbiti Napihljivi deželi in …eh vsega pa ne bomo izdali. Pridite in se pridružite najbolj odštekani šoli to poletje.

Vendar pohitite, saj tisti, ki bi radi aktivno in poučno preživeli to poletje že zasedajo mesta, ki jih za logaške otroke sofinancira tudi Občina Logatec. Da bodo starši razbremenjeni in otroci brezskrbno uživali, so prijave v Poletno šolo 2019 že odprte!

Kmalu nasvidenje.

"

 
Napovednik in novosti

POLETNA ŠOLA / počitniško varstvo 2020, aktivne poletne počitnice (29.6.-28.8.) - prijava je ODPRTA.

Nogometna šola NK Dlan Logatec - treningi se ob upoštevanju NIJZ vračajo na spored od 23.5. dalje.

Rojstnodnevne zabave za otroke, animacije za rojstni dan in ostale priložnosti

Dlan na Dlan sklad ŠPORTNA DRUŽINA - Športni popust za več vadečih iz iste družine (mladi, starši, stari starši).

Darilni boni za darilo
Anketa
Glavni vzrok prekomerne teže (debelosti) pri ljudeh je?