Weights

Pogosta vprašanja o treningih v GIM-u?

 

Kakšna je razlika med CORE, CROS, FITNES vodenimi treningi?

Kar se tiče telesnega dela, akcije in švicanja razlike ni. Pri vseh je treba "migat". :) Se pa razlikujejo v vajah, načinu in doziranju vaj ter pripomočkih, ki jih uporabljamo.

  • Pri CORE treningih so glavne vaje z lastno težo/telesom in osnovnimi rekviziti.

  • Pri CROS treningih je tempo bolj poudarjen. Uporabljamo vse vrste pripomočkov in uteži. Trening je malo bolj zahteven in kompleksen.

  • Pri FITNES treningih glavno besedo nosijo ketlbeli in ostale uteži. Tempo ni tako poudarjen, večje pa so teže/bremena.

Ali potrebujem predznanje za udeležbo na treningih?

Ne. Predznanje ni potrebno.

Na katere vse treninge lahko hodim, če imam paket "vodeni treningi - mesečna vadnina"?

Na vse CORE, CROS in FITNES treninge po urniku. Lahko samo na en tip treningov ali mešano na vse tri tipe.

Kakšna je razlika med paketom "vodeni treningi - mesečna vadnina" in "vodeni treningi - mesečna karta"?

V oba paketa so vključeni enaki treningi in za oba paketa velja isti urnik. Tudi pred-prijava na treninge je pri obeh paketih pogoj za udeležbo na treningih. Razlika je v načinu obračuna oz. plačilu paketa.

V paketu mesečna VADNINA gre za reden proces mesečnih treningov, ki jih obiskujete preko sezone-zime-leta dalj časa oz. vsaj 6 mesecev v letu. Pri tem paketu vam na vaš el. naslov pošljemo račun, ki je razdeljen na 6 mesečnih obrokov, ki jih plačujete vsak tekoči mesec sproti. Mesečna vadnina je vezana na koledarski mesec in je v tem primeru občutno nižja, kot pri karti.

Pri mesečni KARTI gre za enkratno plačilo pred prvim treningom, ki velja za obdobje enega meseca, npr. 12.2.-11.3. Po preteku obdobja oz. na dan 12.3. vam karta ne velja več in morate za nadaljevanje treniranja kupiti novo karto.

Pri vadnini plačujete treninge obročno, z mesečnim nakazilom na TRR, na podlagi račun, ki ga dobite na vaš el. naslov, pri karti pa plačate s kartico na recepciji v GP Vitez.

Kaj pomeni "Open GIM"?

"Open GIM" so samostojni treningi oz. možnost uporabe GIMa (telovadnice / dvorane) za lastne treninge, po lastnem programu na podlagi objavljenega urnika za "Open GIM".

Možen je nakup karte samo za uporabo GIMa ali kombinacija vodenih treningov in uporabe GIMa.

Kaj potrebujem za oz. na treningu?

Nič posebnega. Primerno športno opremo v kateri vam je udobno in čiste športne copate. Po želji tudi brisačo za podlogo oz. brisanje potu in bidon s tekočino.

Kaj sta PRIVATE in PERFORMANCE programa?

Private GIM je program/proces individualnih treningov 1:1 s trenerjem.

Performance GIM je 12 tedenski program/proces treningov oz. priprav rekreativcev oz. športnikov na tekmovalno sezono s poudarkom predvsem na eksplozivnosti, moči in hitrosti.