Nogomet Kontakt E-prijava
Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Uporablja se z namenom statistike obiska in izboljšanja delovanja.

Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo? Več o piškotkih.
Partnerji / podporniki


las_logo_300


Blog - Aktiven dan
Vadba starejših DA ali NE?

Staranje je biološki proces, ki ga ni moč ustaviti, lahko pa ga upočasnimo. S starostjo se začne kostna gostota intenzivnejše zmanjševati, zaradi zmanjšanja kostne mase s starostjo se starejši pri 30% vseh padcev resno poškodujejo, to pomeni zlom kolka ali poškodba glave (Tomšič, 2011).

Preberi več
Športna šola 18/19
E-prijava
e-prijava-gumb

Družinske aktivnosti

Sklad Športna družina (značka)

Športna šola Dlan na Dlan sledi lastni široki športni viziji in širi podporo športnemu udejstvovanju celotne družine. Športna družina je deležna posebnih popustov, če je v športno šolo vključenih več članov iz iste družine. V Športno družino spadajo mladi (brat, sestra), starši (oče, mama) in tudi stari starši (babica, dedek).

Dlan na Dlan sklad Športna družina

"Športna družina MIKS" - drugi vadeči iz iste družine (otroci, starši, stari starši), ki je vpisan v katerikoli celoletni program (Velja ob POLNI vključenosti v program) športne šole Dlan na Dlan prinese 25% popust na najnižjo vadnino v družini, tretji vadeči iz iste družine pa prinese 50% popust na najnižjo vadnino in 25% popust na srednjo vadnino v družini.

Primer "Športna družina MIKS": Jan je star 6 let in hodi v nogometno šolo. V program vadbe za seniorje se vključi njegova babica Marija. Skupaj sta Športna družina. Na Janovo mesečno vadnino, ki znaša 25,00 evrov se prizna 25% popust. Jan plačuje 18,75 evrov. Marija ima vadnino 26,00 evrov. V kolikor se v program TELO-vadba vključi tudi Matej (oče od Jana) je Jan deležen 50 % popusta na svojo vadnino in plačuje 12,50 evra. Marija pa je deležna 25% in plačuje 19,50 evra. Popust se vedno obračuna na nižjo osnovno vadnino v družini (v tem primeru Janovo vadnino in ko se je pridružil še oče Matej še na Marijino vadnino). Končni prihranek v zgornjem primeru treh vadečih znaša 19,00 evrov na mesec, v 8 mesecih vadbe pa 152,00 evrov. (Velja ob POLNI vključenosti v program).

"Športna družina SOLO" (velja samo za OTROKE) - drugi vadeči (brat, sestra) iz iste družine, ki je vpisan v ISTI celoletni program (dva vadeča v istem celoletnem programu), poravnava 50 % vadnine, tretji vadeči (trije vadeči v istem programu) iz iste družine pa poravnava 25 % vadnine(Velja ob POLNI vključenosti v kateregakoli izmed naštetih športnih programov Gibalne urice, plesna šola, nogometna šola).

Primer "Športna družina SOLO": 

Zala hodi v plesno šolo, v plesno šolo se vpiše tudi njen brat Jaka. Zalina vadnina je 100%, Jaka ima vadnino 50%. Nato se v plesno šolo vpiše tudi najmlajša sestra. Njena vadnina je 75% nižja od višine vadnine, ki jo ima Zala. Skupaj so Športna družina."Športna družina ROLANJE"vadnina v šoli rolanja - tečaj rolanja, za drugega otroka iz iste družine, znaša 75% višine osnovne vadnine.

Razlika pri vadninah je sofinancirana iz Dlan na Dlan sklada Športna družina, ki je namenjen, kot podpora športnemu udejstvovanju celotne družine.

 
Napovednik in novosti

Dlan na Dlan sklad ŠPORTNA DRUŽINA - Športni popust za več vadečih iz iste družine (mladi, starši, stari starši).

Darilni boni kot darilo
Anketa
Glavni vzrok prekomerne teže (debelosti) pri ljudeh je?
 
Otroška igralnica