Nogomet Kontakt E-prijava
Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Uporablja se z namenom statistike obiska in izboljšanja delovanja.

Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo? Več o piškotkih.
Partnerji / podporniki


las_logo_300


Blog - Aktiven dan
Ob tem pa pozabljamo na telo, želje in dušo

Čas, ki ga preživimo ujeti med štirimi stenami, po vsej verjetnosti sede na stolu, za mizo polno dokumentov, papirjev ter elektronskih naprav je sedanjost večine ljudi. Naporni delavniki, časovno omejevanje, visoka pričakovanja … so naša življenja spremenili v dnevni ritual hitenja in stresa. Ob tem pa pozabljamo na svoje telo, želje in “dušo”.

Preberi več
Športna šola 18/19
E-prijava
e-prijava-gumb

Ekipni duh

Grajenje ekipnega duha

Grajenje ekipnega duha ali bolj poznano, kot "team building" v angleščini je dokazano učinkovito orodje pri ustvarjanju harmonije v ekipi.

Kakorkoli boste vašo zamisel o izboljšavah in napredku ter povezovanju ekipe poimenovali, v vsakem primeru bo to zabava s ciljem.

Mi se bomo držali imena ekipni duh in na spodnjem filmu si poglejte, kako bomo vašo ekipo pripravili do napredka, do poenotenja, do višjih ciljev in posledično tudi do boljših rezultatov na vašem področju.

Po ogledu filma obvezno kliknite na gumb pod filmom.

 

gumb-ekipni-duh

 
Napovednik in novosti

FIT, TOP FIT, AKTIVNI trening - za sprostitev, boljše počutje in lepo telo.

ROJSTNI DNEVI za OTROKE - praznovanje rojstnega dne, vodena animacija. Otroci bodo veseli in aktivni, vi pa boste imeli čas samo zase.


Dlan na Dlan sklad ŠPORTNA DRUŽINA - Športni popust za več vadečih iz iste družine (mladi, starši, stari starši).

Darilni boni kot darilo
Anketa
Glavni vzrok prekomerne teže (debelosti) pri ljudeh je?
 
Otroška igralnica