Nogomet Kontakt E-prijava
Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Uporablja se z namenom statistike obiska in izboljšanja delovanja.

Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo? Več o piškotkih.
Partnerji / podporniki


las_logo_300


Blog - Aktiven dan
Moje telo pozimi

Narava pozimi počiva. Drevesa odvržejo svoje liste, rože cvetove, jezera se spremijo v prave ledene drsalnice, živali se preselijo v toplejše kraje ali pa si naberejo zimske zaloge in mirujejo … Zakaj ne bi tega storila tudi jaz?

Preberi več
Športna šola 18/19
E-prijava
e-prijava-gumb

Ekipni duh

Grajenje ekipnega duha

Grajenje ekipnega duha ali bolj poznano, kot "team building" v angleščini je dokazano učinkovito orodje pri ustvarjanju harmonije v ekipi.

Kakorkoli boste vašo zamisel o izboljšavah in napredku ter povezovanju ekipe poimenovali, v vsakem primeru bo to zabava s ciljem.

Mi se bomo držali imena ekipni duh in na spodnjem filmu si poglejte, kako bomo vašo ekipo pripravili do napredka, do poenotenja, do višjih ciljev in posledično tudi do boljših rezultatov na vašem področju.

Po ogledu filma obvezno kliknite na gumb pod filmom.

 

gumb-ekipni-duh

 
Napovednik in novosti

POLETNA ŠOLA 2019 - aktivno preživljanje poletja / počitniško varstvo. Prijave ODPRTE.

DLANČKOVO KRALJESTVO - otroška igralnica za aktivno zabavo; rezervirajte svoj termin za praznovanje rojstnega dne. NOVO.

ROJSTNODNEVNE ZABAVE ZA OTROKE - vodene animacije; izbirate lahko med 16 različnimi zabavami za praznovanje rojstnega dne.


Dlan na Dlan Sklad ŠPORTNA DRUŽINA - Športni popust za več vadečih iz iste družine (mladi, starši, stari starši).

Darilni boni kot darilo
Anketa
Glavni vzrok prekomerne teže (debelosti) pri ljudeh je?
 
Otroška igralnica