Nogomet Kontakt E-prijava
Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Uporablja se z namenom statistike obiska in izboljšanja delovanja.

Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo? Več o piškotkih.
Partnerji / podporniki


las_logo_300


Blog - Aktiven dan
Vadba starejših DA ali NE?

Staranje je biološki proces, ki ga ni moč ustaviti, lahko pa ga upočasnimo. S starostjo se začne kostna gostota intenzivnejše zmanjševati, zaradi zmanjšanja kostne mase s starostjo se starejši pri 30% vseh padcev resno poškodujejo, to pomeni zlom kolka ali poškodba glave (Tomšič, 2011).

Preberi več
Športna šola 18/19
E-prijava
e-prijava-gumb

Začetni in nadaljevalni tečaj rolanja

18Si že slišal našega Dlančka kaj si prepeva, ko se premika po osmih kolescih?

 

»Z eno nogo se zaženem ... nato v višjo dam prestavo, z drugo se še bolj poženem in že hitro z rolarji drvim!:) Noro imam zabavo, ko z vetrom se podim in veselim«.

 

Kaj pa ti? Znaš varno rolati!?

V Dlan na Dlan ŠPORT smo vam pripravili 8-urni začetni in nadaljevalni tečaj rolanja za otroke in odrasle.

Naučili se bomo varne in sigurne vožnje z rolarji, postali bomo strokovnjaki pravilnega padanja, pravočasnega zaustavljanja, zavijanja in pospeševanja. Znanje bomo osvojili s pomočjo igre in pot do cilja bo lažja ob že znani ekipi vaditeljev oziroma animatorjev Dlan na Dlan ŠPORT.

***Tečaj rolanja bo ponovno na sporedu v maju in juniju 2012. Prijaviš se lahko že sedaj.

  

Začetni in nadaljevalni 8-urni program rolanja za OTROKE

Za varnost in učenje otrok bosta poskrbela dva animatorja. Otroci bodo na vsaki uri dobili pijačo, ob koncu programa CD s fotografijami in diplomo.

Cena programa je 57 € (za drugega otroka 37 €). S tečajem začnemo v maju 2012. Tečaj bo potekal v Grajskem parku v Gornjem Logatcu.

TERMINI in URE

Začetni program: ponedeljek 17.00 – 18.00 in sreda 17.00 – 18.00

Nadaljevalni program:  ponedeljek 18.00 – 19.00 in sreda 18.00 – 19.00

 

 

 

Začetni in nadaljevalni 8-urni program rolanja za ODRASLE

Po končanem tečaju boste rolali z užitkom, hitrost boste tikali in zavora bo postala vaša prijateljica. Program vsebuje, poleg učenja, pijačo na vsaki uri, CD s fotografijami in diplomo.

Cena programa je 88 €. S tečajem začnemo v maju 2012. Tečaj bo potekal v Grajskem parku v Gornjem Logatcu.

TERMINI in URE

 

Ponedeljek 19.00 – 20.00 in sreda 19.00 – 20.00

 

 

*Program rolanja v primeru dežja:

Izpadle ure bomo nadomestili ali v podaljšani obliki učnih ur ali s podaljšanjem trajanja programa. Podrobnejše informacije o izpadlih urah bodo dostopne na spletni strani oziroma po telefonu.

 

POMEMBNO:

Obvezna oprema na tečaju rolanja je (tudi, ko rolamo sami je dobro, da jo imamo): - rolarji, - čelada (kolesarska), - ščitniki za kolena, zapestja in komolce, - obleka primerna vremenu.

Vse informacije glede terminov in načina izvedbe programa rolanja lahko dobite preko telefona 031/519-464 ali elektronske pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest in sicer tako, da izpolnite E-PRIJAVO na vrhu spletne strani (na elektronski naslov dobite potrditev o oddani uspešni prijavi).

 

 
Napovednik in novosti

Dlan na Dlan sklad ŠPORTNA DRUŽINA - Športni popust za več vadečih iz iste družine (mladi, starši, stari starši).

Darilni boni kot darilo
Anketa
Glavni vzrok prekomerne teže (debelosti) pri ljudeh je?
 
Otroška igralnica