Nogomet Kontakt E-prijava
Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Uporablja se z namenom statistike obiska in izboljšanja delovanja.

Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo? Več o piškotkih.
Partnerji / podporniki


las_logo_300


Blog - Aktiven dan
V višjo prestavo - na pomladni čas!

Obdobje pomladi prebudi v ljudeh nova pričakovanja, zaljubljenost in veselje. Pravimo, da se takrat »ptički ženijo in rožice cvetijo«, travnik zeleni in prav vse je lepo. Po drugi strani pa je to čas, ko nastopi utrujenost, zehanje in celo pretirano zadrževanje v hiši, skoraj do tiste stopnje, ko postanemo brezvoljni in malce depresivni. Vsekakor je nujno, da izčrpanosti in delovnem stanju z manjšo koncentracijo ne pustimo svobodne poti, vendar ukrepamo!

Preberi več
Športna šola 18/19
E-prijava
e-prijava-gumb

Odbojka - članska ekipa Dlan Logatec

Po zatonu moške članske odbojke je nastopil čas, ko je bilo potrebno voz potegniti v novo pravo smer. Z le enim preprostim ciljem. V Logatcu se odbojka mora igrati!

V ekipi Dlan na Dlan smo sprejeli izziv in rodila se je članska odbojkarska ekipa. Hip, hip hura! :) In prva sezona je za nami. V uradnem tekmovanju Odbojkarske zveze Slovenije je ekipa zasegla 3. mesto, vse do konca pa bila celo v igri za napredovanje v višjo ligo. Bolj kot rezultat pa je pomemben podatek, da je bil proces treningov na visokem nivoju, da je bila ekipa konstantna preko celotne sezone in da je bila motivacija na visokem nivoju.

Ob vsem naštetem je logično, da bomo odbojko gojili tudi v prihodnje. Članska ekipa bo tudi v sezoni 2018/2019 igrala v uradnem tekmovanju Odbojkarske zveze Slovenije. Treningi in tekme bodo v logaški športni dvorani. Vabljeni na ogled katere od tekem, podpora je vedno dobrodošla, če pa ocenjujete, da bi lahko ekipi pripomogli na terenu pa vabljeni k vpisu.

Vabljeni k vpisu: odbojkaši stari 15+ let z minimalno osnovnim znanjem igranja odbojke.

Za srce, na srcu, v srcu!

 
Napovednik in novosti

INDIVIDUALNA FUNKCIONALNA VADBA / TRENING - za vse, ki si želite še več. AKTUALNO.

DLANČKOVO KRALJESTVO - otroška igralnica za aktivno zabavo; rezervirajte svoj termin za praznovanje rojstnega dne. NOVO.

ROJSTNODNEVNE ZABAVE ZA OTROKE - vodene animacije; izbirate lahko med 16 različnimi zabavami za praznovanje rojstnega dne.


Dlan na Dlan Sklad ŠPORTNA DRUŽINA - Športni popust za več vadečih iz iste družine (mladi, starši, stari starši).

Darilni boni kot darilo
Anketa
Glavni vzrok prekomerne teže (debelosti) pri ljudeh je?
 
Otroška igralnica