Nogomet Kontakt E-prijava
Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Uporablja se z namenom statistike obiska in izboljšanja delovanja.

Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo? Več o piškotkih.
Partnerji / podporniki


las_logo_300


Blog - Aktiven dan
Moje telo pozimi

Narava pozimi počiva. Drevesa odvržejo svoje liste, rože cvetove, jezera se spremijo v prave ledene drsalnice, živali se preselijo v toplejše kraje ali pa si naberejo zimske zaloge in mirujejo … Zakaj ne bi tega storila tudi jaz?

Preberi več
Športna šola 18/19
E-prijava
e-prijava-gumb

Odbojka - članska ekipa Dlan Logatec

Po zatonu moške članske odbojke je nastopil čas, ko je bilo potrebno voz potegniti v novo pravo smer. Z le enim preprostim ciljem. V Logatcu se odbojka mora igrati!

V ekipi Dlan na Dlan smo sprejeli izziv in rodila se je članska odbojkarska ekipa. Hip, hip hura! :) In prva sezona je za nami. V uradnem tekmovanju Odbojkarske zveze Slovenije je ekipa zasegla 3. mesto, vse do konca pa bila celo v igri za napredovanje v višjo ligo. Bolj kot rezultat pa je pomemben podatek, da je bil proces treningov na visokem nivoju, da je bila ekipa konstantna preko celotne sezone in da je bila motivacija na visokem nivoju.

Ob vsem naštetem je logično, da bomo odbojko gojili tudi v prihodnje. Članska ekipa bo tudi v sezoni 2018/2019 igrala v uradnem tekmovanju Odbojkarske zveze Slovenije. Treningi in tekme bodo v logaški športni dvorani. Vabljeni na ogled katere od tekem, podpora je vedno dobrodošla, če pa ocenjujete, da bi lahko ekipi pripomogli na terenu pa vabljeni k vpisu.

Vabljeni k vpisu: odbojkaši stari 15+ let z minimalno osnovnim znanjem igranja odbojke.

Za srce, na srcu, v srcu!

 
Napovednik in novosti

POLETNA ŠOLA 2019 - aktivno preživljanje poletja / počitniško varstvo. ODPRTJE prijav: petek (10. maj) od 15.00 dalje.

NOGOMETNI TURNIR 3:3 - za osnovnošolce. Odprto občinsko prvenstvo. Sobota, 15. junij.

TURNIR ODBOJKA NA MIVKI - za članske moške dvojice. Sobota, 15. junij.

DLANČKOVO KRALJESTVO - otroška igralnica za aktivno zabavo; rezervirajte svoj termin za praznovanje rojstnega dne. NOVO.

ROJSTNODNEVNE ZABAVE ZA OTROKE - vodene animacije; izbirate lahko med 16 različnimi zabavami za praznovanje rojstnega dne.


Dlan na Dlan Sklad ŠPORTNA DRUŽINA - Športni popust za več vadečih iz iste družine (mladi, starši, stari starši).

Darilni boni kot darilo
Anketa
Glavni vzrok prekomerne teže (debelosti) pri ljudeh je?
 
Otroška igralnica