Nogomet Kontakt E-prijava
Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Uporablja se z namenom statistike obiska in izboljšanja delovanja.

Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo? Več o piškotkih.
Partnerji / podporniki


las_logo_300


Blog - Aktiven dan
Ples je del tvoje kulture!

Ples izboljšuje spomin, vpliva na pozitivno vedenje otrok, povzroča srečo - ali res?

Ples je del kulturne izobrazbe vsakega posameznika in je ena najstarejših človeških izraznih oblik, ki ima korenine v prazgodovinskem obdobju. Je kultura posameznega naroda, umetnost in šport. Poznamo kar nekaj izjemnih plesnih oblik, ki družijo ljudi povsod po svetu: tango, balet, valček, break dance, trebušni ples, flamenko, step …

Preberi več
Športna šola 18/19
E-prijava
e-prijava-gumb

Dodatna popestritev


Dodatne možnosti za popestritev pri organizaciji zabave, da bo zabava za vašega sina ali hčerko oziroma vnuka ali vnukinjo resnično pestra in nepozabna:poslikava-obraza-dlan-na-dlan

POSLIKAVA kože ali obraza na rojstnem dnevu z Dlan na Dlan

Atrakcija, ki navduši vse otroke. Poslikava kože ali obraza otrok s poljubnimi junaki ali liki z barvami na vodni osnovi, ki so namenjene uporabi na koži. Tiger, Batman, pajkova mreža čez cel obraz ali pa metuljček, rožica ali celo Hello Kitty.

Otroci si sami izberejo, kaj bi želeli imeti narisano na koži ali obrazu. Izberejo si lahko tudi svoje junake. Profesionalna oblikovalka se bo potrudila in željo izpolnila.

Poslikavo kože ali obraza lahko dodatno naročite za katerokoli zabavo. Poslikava traja 45 minut in se vključi v prvi ali drugi del rojstnega dneva. Medtem, ko oblikovalka riše izbranega junaka enemu izmed otrok, se ostali otroci zabavajo glede na izbrani program zabave.

Doplačilo za poslikavo na DnD rojstnem dnevu: 19 EUR.

V primeru, da si želite poslikavo na vaši zabavi doma ali na prireditvi, nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Cena ure poslikave je 30 EUR plus potni stroški.


gregorjev_sejem_2012-aktivna_tocka_dlan_na_dlan_105Obisk maskote DLANČKA na rojstnem dnevu z Dlan na Dlan

Otroke na zabavi obišče maskota Dlanček. Veliki, zeleni možic. Z otroci zapleše Dlančkov ples, jih nauči Dlančkovo športno igro, z njimi zapoje Dlančkovo pesem in vsakemu posebej izroči Dlančkovo darilo.

Dlanček otroke obišče v prvem ali drugem delu izbrane zabave. Obisk traja 30 minut.

Doplačilo za obisk Dlančka: 29 EUR.

 

Dodatni/a slavljenec/ka na zabavi

Na eni zabavi lahko praznujeta svoj rojstni dan dva slavljenca (brat-sestra, itd.).

Doplačilo za drugega slavljenca/ko na zabavi: 21 EUR.

 

Otroška igralnica Dlančkovo Kraljestvo

Se nahaja v Logatcu velikosti 150m2 z ločenim -delom za aktivno zabavo otrok in -delom za starše oz. delom za pogostitev, ki jo lahko rezervirate za praznovanje rojstnega dne. Cena rezervacije je 90 EUR. Več o otroški igralnici Dlančkovo kraljestvo (povezava).

 

Kakšna je razlika, pri praznovanju rojstnega dne, med rezervacijo igralnice in vodeno animacijo?

Pri rezervaciji otroške igralnice ste v prostoru samo vi in vaši povabljeni (otroci, starši). Za hrano in pogostitev poskrbite sami.

 Pri praznovanju rojstnega dne z vodeno animacijo si izberete enega od programov, ki so na voljo in za celotno zabavo od prihoda do konca ter pogostitev na zabavi poskrbita animatorja. Starši na zabavi niste prisotni.

Kombinacija enega in drugega ni možna.


e-prijava-gumb

 
Napovednik in novosti

FIT, TOP FIT, AKTIVNI trening - za sprostitev, boljše počutje in lepo telo.

ROJSTNI DNEVI za OTROKE - praznovanje rojstnega dne, vodena animacija. Otroci bodo veseli in aktivni, vi pa boste imeli čas samo zase.


Dlan na Dlan sklad ŠPORTNA DRUŽINA - Športni popust za več vadečih iz iste družine (mladi, starši, stari starši).

Darilni boni kot darilo
Anketa
Glavni vzrok prekomerne teže (debelosti) pri ljudeh je?
 
Otroška igralnica