Nogomet Kontakt E-prijava
Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Uporablja se z namenom statistike obiska in izboljšanja delovanja.

Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo? Več o piškotkih.
Partnerji / podporniki

las_logo_300

hidravlika-prit-logo

Blog - Aktiven dan
Moje telo pozimi

Narava pozimi počiva. Drevesa odvržejo svoje liste, rože cvetove, jezera se spremijo v prave ledene drsalnice, živali se preselijo v toplejše kraje ali pa si naberejo zimske zaloge in mirujejo … Zakaj ne bi tega storila tudi jaz?

Preberi več
Pomlad-Poletje 2018
E-prijava
e-prijava-gumb

Za odrasle - Seniorji

Športna vadba za seniorje

vadba-za-seniorje-spletŠportna šola Dlan na Dlan organizira redno vodeno športno vadbo za seniorje, namenjeno vsem starejšim nad 60 let. Vadba je strokovno vodena in nadzorovana s strani uni. dipl. prof. šp. vzgoje in vaditelja športne rekreacije Anžeta Zagorca.

Vadba je prilagojena zmožnostim in potrebam vsakega posameznika.

Večino časa poteka v športni dvorani Dlan na Dlan na Tržaški cesti 148 v Logatcu in občasno na prostem.

Vadbe je namenjena starejšim nad 60 let.

Športna vadba za seniorje je nizko intenzivna skupinska vadba, znotraj katere je vsakemu posamezniku omogočeno prilagajanje načina in intenzivnosti izvedbe posameznih vaj glede na lastne sposobnosti.

Dodatne informacije o vadbi najdete v levem meniju oziroma tukaj (kliknite na posamezno podčrtano povezavo):

Začetek oz. nadaljevanje vadbe: ponedeljek, 2. oktober 2017.

Na vadbo se prijavite preko e-prijave na spletni strani, preko el. pošte ali po telefonu (številko najdete tukaj --> kontakt (kliknite tukaj)).

*Vpis vadečih poteka do zapolnitve prostih mest in je možen tudi med letom v kolikor so prosta mesta še na voljo.

** V kolikor se želite izpisati iz vadbe, je obvezna odjava na naš elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Od prejetja uradne odjave naprej, se preneha obračunavati vadnino.


Zakaj ostati aktiven tudi v tretjem življenjskem obodbju?

  • Z redno, nizko intenzivno telesno vadbo pozitivno vplivamo na svoje zdravje in počutje.
  • Tako je na primer dokazano, da z redno vadbo ohranjamo ali vsaj zaviramo upadanje mišične mase, gostote kosti, vzdržljivosti in gibljivosti.
  • Z aktivnostjo zmanjšujemo bolečine v sklepih, hrbtenici in mišicah, prav tako lahko upočasnimo napredovanje mnogih bolezni, izgubljamo odvečno telesno maso ter izboljšamo bazalno presnovo, fizično in psihično kondicijo.
  • Ob tem pa lahko z vadbo v skupini poskrbimo tudi za prijetno druženje z ostalimi vadečimi.

Značka Športna družina. Popusti pri vadbi pod okriljem Dlan na Dlan. Pri Dlan na Dlan velja formula gibanje = zdravje. V značko so poleg otrok in staršev, vključeni tudi stari starši. Vsak vadeči iz iste družine ima pri vadnini dodaten popust. Primer: vaš vnuk je vključen v program Gibalne urice in vi se odločite za program vadba za seniorje. S tem postanete "Športna družina". Posledično ste pri vadnini deležni "nagrade" za športno družino v obliki popusta. Več informacij o znački najdete tukaj (kliknite tukaj).

 
Napovednik in novosti

POLETNA ŠOLA 2018Aktivno preživljanje poletja / Počitniško varstvo - 9 tematskih tednov od 2. julija do 31. avgusta 2018 - Prijave so ODPRTE.

ROJSTNODNEVNE ZABAVE ZA OTROKE - izbirate lahko med 16 različnimi zabavami.


Dlan na Dlan Sklad ŠPORTNA DRUŽINA - Športni popust za več vadečih iz iste družine (mladi, starši, stari starši).

Dlan na Dlan Obveščevalec
obvescevalec
Anketa
Glavni vzrok prekomerne teže (debelosti) pri ljudeh je?
 
Zdrav duh v zdravem telesu
vadba-odrasli