top of page
IMG_4684.JPG

NK Dlan Logatec

Nogometna šola

REDNA VODENA ŠPORTNA VADBA/TRENING

NOGOMETNO IN GIBALNO ŠOLANJE PO PROGRAMU

STROKOVNO VODENJE VADBE/TRENINGA

REDEN PROCES VSAK TEDEN NA URNIKU

Vpis NK: List

Program NOGOMETNE ŠOLE mladim zagotovi, da:

So dejavni v načrtovanem in vodenem procesu razvoja gibalnih sposobnosti skozi splošno oz. nogometno igro.

So redno športno dejavni vsak teden - trajen, trden oz. optimalen razvoj

Se učijo osnovnih prvin nogometne igre od prvega stika z žogo do naprednih tehnično-taktičnih vsebin v starejših ekipah

So vključeni v program športnega treninga, ki se nadgrajuje - sistem nogometno/gibalnega šolanja

Redno nastopanje v uradnem tekmovanju pod okriljem NZS

Se zabavajo in se aktivno družijo s sovrstniki (socializacija)

Vpis NK: List

Sezona 2022/2023

Treningi preko leta (ekipe u9, u11, u13 in u15, u19): stadion Sekirica
Treningi preko zime (vse ekipe; ekipa u7 celo leto): dvorana Grajski park

>>> Vpis v nogometno šolo je možen preko celotnega leta. V kolikor je število mest v posamezni ekipi zasedeno vas o tem obvestimo.

IMG_8037.JPG

Dvorana Grajski park 600m2

Trenažni proces preko celega leta

Vpis NK: Services

Urnik

Obveščanje o dejavnostih poteka preko sms sporočil za vsako ekipo ločeno.

Vpis NK: Image

Tekmovanje

Vse ekipe NK Dlan Logatec nastopajo v sklopu rednega tekmovanja pod okriljem Nogometne zveze Slovenije oz. MNZ Ljubljana.

Vpis NK: Image

Vadnina / Cena

Po programu

30€ / mesec

Mesečna vadnina, za proces šolanja igranja nogometa znaša 30,00 evrov in se poravnava preko položnice (po obrokih), ki jih prejmete na e-naslov (eno položnico v septembru, drugo v januarju).


Drugi otrok iz iste družine plača 50% vadnine (15 evrov). Tretji otrok ima 75% popust in ima vadnino 7,50 evrov. Velja ob tem, da vsi otroci redno trenirajo v NŠ.


Ob vpisu vas dodamo v sistem in obračun vadnine. Ob izpisu (če tako nanese), ki nam ga obvezno sporočite na el. naslov (samo trenerju na treningu ni dovolj), se obračun vadnine prekine.

Vpis NK: Pricing

Lokacija treningov

Stadion Sekirica
Dvorana Grajski park Vitez

mlajši dečki u13.JPG
Vpis NK: Image

Dodatne informacije

Prijava v nogometno šolo?

Preko e-prijave na spletni strani tukaj. Izpolnete, pošljete in že trenirate.

Prosta mesta?

Vpis poteka do zapolnitve prostih mest in je možen tudi med letom v kolikor so prosta mesta še na voljo.

Obiski na treningih?

Po potrditvi vpisa imate mesto v skupini rezervirano in s tem zagotovljene redne vodene nogometne treninge, kar je osnova za obračun vadnine. Število obiskov NE igra vloge. Želimo si, da ste na treningih redno prisotni.

Odjava, izpis?

V kolikor se želite TRAJNO izpisati iz NK Dlan Logatec ("izgubiti" mesto v skupini), je obvezna odjava na naš elektronski naslov: info@dlannadlan.com. Od prejetja uradne odjave naprej, se preneha obračunavati vadnino. Prosimo bodite pozorni in ažurni --> Odjava za nazaj NI možna.

Bolezen?

Upravičeno so odsotnosti, ki izhajajo iz zdravstvenega stanja in so daljše narave. Mesec ali več. V tem primeru nam pošljete sporočilo s potrdilom na el. naslov.

Potrebna oprema na vadbi?

Za igranje na prostem in v dvorani se oprema razlikuje. Mlajši nogometaši/ce na treningih potrebujejo osnovno športno opremo. Kratke hlače, kratko majico, kopačke (nogometni čevlji), ščitnike za golen ter "štucke" (nogometne nogavice). V začetku kopačke, ščitniki ter štucke niso obvezni. Nakup omenjenega se opravi ob prvi priložnosti. Do takrat nogometaši/ce uporabljajo športne superge.


V slabšem vremenu je potrebno imeti spodnji in zgornji del trenirke in vetrovko ter rezervna oblačila (nogavice, hlačke, majico, kapo, rokavice) v nahrbtniku, ki se ga pred vadbo pusti v garderobi. Dobro je, če imajo nogometaši/ce s seboj na vadbi plastenko ali bidon z vodo.


V dvorani je športna oprema bolj preprosta. Nogometaši potrebujejo kratke hlače, kratko majico, zgornji del trenirke in čiste športne copate (superge) z nedrsečim podplatom.

Treningi glede na vreme?

Treningi na Sekirici se odvijajo v vsakem vremenu. Malo rosenja ali oblačno nebo nogometašem/icam ne škodi. Vadba na prostem oziroma različne vremenske razmere dajejo nogometni vadbi poseben dodaten čar in naredijo nogomet privlačen in zanimiv. V kolikor pa je vremensko stanje resnično slabo (toča, strele, sneg) se vadba prestavi s poslanim sms sporočilom. V dvorani treningi potekajo nemoteno po urniku.

Tukaj smo, da pomagamo in odgovorimo na vsa vaša vprašanja. Pišite nam, če potrebujete pomoč.

Vpis NK: Tips & Advice

Programski deli

Redna vodena športna vadba/treningi v nogometni šoli vsebujejo različne programske dele vadbe. Program je prilagojen posameznemu starostnemu obdobju in se nadgrajuje. V sklopu podrobnih priprav na vadbo sta vsebina in cilj natančno določena.

NK Dlan Logatec

Izvajanje treninga in procesa po programu.

Vpis NK: List

Zakaj je dobro, da se otrok/mladostnik pridruži redni vodeni vadbi/treningom?

Gibanje je osnovna človekova potreba. Redno in zadostno gibanje posamezniku prinaša vrsto pozitivnih koristi skozi vsa starostna obdobja.

Redno in zadostno gibanje je še posebej pomembno pri otrocih/mladih, saj vpliva na njihov celostni razvoj. Pri otroku, ki se bo redno in dovolj gibal, bo to pozitivno vplivalo na razvoj in zdravje kosti in sklepov, mišic in gibalnih sposobnosti. Če bo otrok/mladostnik obvladal svoje telo, če bo s podobo svojega telesa zadovoljen, bo to pozitivno vplivalo na njegovo samostojnost, samozavest in tudi na njegovo samopodobo. Otrok/mladostnik, ki bo gibalno aktiven, se bo prek tega tudi naučil, da so za doseganje uspeha potrebni odločnost, disciplina in odrekanje.  


Gibalna dejavnost pozitivno vpliva tudi na razvoj kognitivnih sposobnosti. Kot so pokazale raziskave, si otroci, ki so gibalno zelo aktivni, prej in lažje zapomnijo novo snov in imajo boljšo sposobnost koncentracije. Redna gibalna dejavnost pa vpliva tudi na splošno dobro počutje otrok, na njihovo zdravje, krepi imunski sistem, preprečuje zgodnji začetek večine kroničnih nenalezljivih bolezni in izboljšuje spanec. V kombinaciji z ustrezno prehrano pa redna gibalna dejavnost varuje tudi pred prekomerno telesno težo in debelostjo. Otroci, ki se redno in dovolj gibajo, bodo aktiven življenjski slog najverjetneje prenesli tudi v odraslo dobo.


Dovolj dejstev, da se otrok pridruži organizirani vadbi že v otroštvu in jo neguje tekom odraščanja. Organizirana in vodena vadba bo otroka na varen in kontinuiran način pripeljala od osnovnih oblik gibanja do zapletenejših gibalnih ter nogometnih vzorcev.

Vpis NK: Text
Vpis NK: Welcome

"V nogometni šoli ne dresiramo novodobnih športnih gladiatorjev. S pomočjo nogometa, svetovne igre številka ena, in na področju športnega gibanja vzgajamo, izobražujemo in gradimo človeka."

NK Dlan Logatec

Vpis NK: Quote
bottom of page